Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

Αντί χειραψίας

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!!
Από στέλεχος πολυεθνικής εταιρίας, σε επίδοξη συγγραφέα, (ουχί ντεντέκτιβ), blogger, http://soufrazeta.com, δια του λόγου το αληθές, radio blogger-producer στα σκαριά, (λέμε τώρα), http://bsnwebradio.blogspot.gr. και όλα αυτά αναδυόμενα κάτω από την  ιδιότητα της ανεργίας μου. Από απατηλά  μακρινά όνειρα που έμεναν απραγματοποίητα λόγω έλλειψης χρόνου, καριέρας και υποχρεώσεων , στην πορεία για την  πραγμάτωση των ευσεβών μου πόθων.
Πρόσφατη συνεργασία με το περιοδικό <Αλήθεια της Μακεδονίας>, καθώς και με
το  <SOUL >,  τα οποία φιλοξενούν κείμενα μου, που  καταγράφουν  τις ιστορίες του καθημερινού παραλογισμού, που στοιχειοθετούν τις αντανακλάσεις της σημερινής πραγματικότητας μας.

Διαβάζω, γράφω, παρατηρώ και καταγράφω . Παρέα με τη μουσική που αγαπώ, τις εικόνες που με ξεκουράζουν, τα θεάματα που με ταξιδεύουν, τις σκέψεις που  αποδεσμεύουν τους δαίμονες  μου, καθώς μετουσιώνονται  σε λέξεις  στην οθόνη. Στο χαρτί, για εμένα και αν είμαι τυχερή, για εσάς που θα βρείτε ένα μικρό κομμάτι του δικού σας puzzle ανάμεσα στις λέξεις μου.
Το http://suffrazetteinthecity.blogspot.gr/, σαφέστατα όχι το τελευταίο, μα το πιο καινούριο, μου πόνημα, φιλοδοξεί να ρίξει μια πιο γυναικεία, αρτιστίκ  ματιά, σε ότι στοιχειοθετεί τον κόσμο όπως τον βιώνουν σήμερα οι γυναίκες.
Καλως ορίσατε στο νέο μας καταφύγιο...