Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Οι ψυχές και οι αγάπες


Κάθε άλλο παρά σιαμαίες αυταπάτες, θα μπορούσαν να θεωρηθούν αυτές "οι ψυχές και οι αγάπες". 

Τόσες φωνές, τόσα πρόσωπα, τόση τρέλα, κρυμμένη πίσω από μία αγάπη, μια κοινή αγάπη, μια λατρεία. Ο λόγος φυσικά, γίνεται για το επίσημο fan club του Βασίλη Παπακωνσταντίνου "Οι ψυχές και οι αγάπες".




Όλα ξεκίνησαν από μία ιδέα, μια σκέψη και φυσικά, από ένα τραγούδι. Ένα καλοκαίρι, από μια παρέα φίλων, που με το πέρασμα των χρόνων, έγινε μια πολυμελής οικογένεια.

Κι αν κανείς αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει, ώστε να ενταχθεί στην παρέα αυτή. Η απάντηση που θα πάρει θα είναι ίδια από όλους.
'Να αγαπάς τον Βασίλη. Ναι, τον Βασίλη, τον Βασίλη της καρδιάς μας, τον Βασίλη που με την φωνή του, γεμίζει κάθε κενό".




Ποιος μπορεί λοιπόν να αντισταθεί; Ποιος να πει όχι σε μία συναυλία που θα συνδυάζει την αξεπέραστη φωνή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την μοναδική τρέλα που κουβαλούν όλες οι ψυχές και οι αγάπες; 

Και γι' αυτούς που νομίζουν πως η τρέλα, περιορίζεται μονάχα στις συναυλίες, είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να τον διαψεύσω. Οι εκδηλώσεις και οι αφιερωμένες στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου βραδιές, φροντίζουν να μη λείπουν ποτέ από το πρόγραμμα. 




Για όσους τους ενώνει ήδη αυτό το πάθος, με τον θρύλο της Ελληνικής και όχι μόνο μουσικής, μπορεί να γίνει μέλος, αυτού του υπέροχου fan club. Και για όσους θέλουν να έχουν ακόμα ένα κοινό με την παρέα, μπορούν να το αποκτήσουν, με την νέα μπλούζα του επίσημου fan club του Βασίλη Παπακωνσταντίνου Οι Ψυχές και οι Αγάπες, με ψηφιακή εκτύπωση, που αναμένετε να φορεθεί αρκετά τη νέα χρονιά.




Μπορείτε να την παραγγείλετε και να την κάνετε δική σας με ένα τηλεφώνημα στο 6948312140 και κόστος μονο 10 ευρώ(στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα μεταφορικά)
Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Κος Στράτος
Ώρες επικοινωνίας: Καθημερινά: 09:00 - 17:00




Και μία προσωπική συμβουλή, για όλους τους νέους φίλους του fan club, φτάνει μονάχα μία συναυλία, μια εκδήλωση, ένα αφιέρωμα, ώστε "Οι ψυχές και οι αγάπες" να γίνουν η πιο γλυκιά εξάρτησή σας.