Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Πέντε χρόνια VASILISP RADIO

Ακόμα ένας χρόνος πέρασε, ένας υπέροχος μουσικός χρόνος. Πόσα αλήθεια μπορεί ο άνθρωπος να συνειδητοποιήσει μέσω της μουσικής; Πόσο μπορεί να αγαπήσει; Και πόσο να αγαπηθεί;

Μια επιστολή, θέλω να στείλω στον άνθρωπο που μας έδωσε απάντηση σε κάθε ερώτημα.

Σ' έναν άνθρωπο που είχε ένα μεγάλο, παιδικό όνειρο, το οποίο δεν ήταν άλλο από το να ακούει μία ραδιοφωνική εκπομπή, που θα παίζει μονάχα τα τραγούδια του αγαπημένου του τραγουδιστή, του φίλου του, του κουρσάρου του, του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. 




Έτσι κατάφερε να ενώσει πολλές ψυχές απ' όλο τον κόσμο, να κάνεις τόσες καρδιές να πάλλονται στον ίδιο ρυθμό και να δημιουργήσει μια οικογένεια την οποία ενώνει η ίδια αγάπη, για μιαν φωνή.

Δέκτης, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον, Γιάννη Λαμπρακόπουλο. Γράμμα σε εσένα λοιπόν, από εμένα κι από κάθε ακροατή σου. 

"Πως αλλιώς θα μπορούσα να αρχίσω, αν όχι με ένα μπράβο, με το μεγαλύτερο της καρδιάς μου. Μπράβο για όσα έχεις καταφέρει, μπράβο γι' αυτό που είσαι και γι' αυτό που κάνεις εμάς να γινόμαστε μαζί σου.

Κι έπειτα θέλω να συνεχίσω, μ' ένα ευχαριστώ, ευχαριστώ για τις νύχτες που όπως κι αν είσαι, όποιο πρόβλημα κι αν σ' απασχολεί, το κλειδώνεις έξω από την πόρτα του μυαλού σου, για να χαρίσεις σε όλους όσους σε ακούμε, ένα χαμόγελο. 

Ευχαριστώ που πάντα προσπαθείς, να μας κάνεις έστω και για λίγες ώρες να ξεχάσουμε κι εμείς κάθε δυσκολία και χανόμαστε όλοι, παρέα στη μουσική.

Σ' ευχαριστώ που μας κρατάς συντροφιά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να στερείσαι ύπνο, διασκέδαση ή οποιοδήποτε άλλο σχέδιο σου. Σ' ευχαριστώ που κάθε βδομάδα μας βοηθάς να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια, του δικού μας, Βασίλη, και που μας βάπτισες με το υπέροχο αυτό όνομα των "Βασιλόπληκτων".

Σ' ευχαριστώ που τόσα χρόνια μας ανέχεσαι και σε παρακαλώ να το κάνεις για πολλά ακόμα.

Χρόνια πολλά λοιπόν, χρόνια πολλά σ' εσένα, χρόνια πολλά στην εκπομπή της καρδιάς μας, χρόνια πολλά σε όλους μας."

Για όλους εσάς που τώρα μάθατε για την ραδιοφωνική εκπομπή VASILISP RADIO κι επιθυμείτε να μπείτε στην οικογένεια μας, μπορείτε να μας βρείτε κάθε Δευτέρα στις 21:15 που ταξιδεύουμε με την μοναδική φωνή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά και κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα (21:15) για μία αναδρομή στα αγαπημένα μας ροκ κι έντεχνα κομμάτια, εσείς θα πείτε όχι σ' ένα τέτοιο Μύτη-ng λοιπόν; 
Την εκπομπή ακούτε στον σύνδεσμο: http://vasilisp.radiostream123.com/

Ευχαριστούμε για τα μοναδικά αυτά πέντε χρόνια VASILISP RADIO, είμαστε έτοιμοι για πολλά πολλά ακόμα!